Magamról

Vaslóczki Roland vagyok, vőfély és ceremóniamester.

Egy vőfély és ceremóniamester feladata az, hogy a „Nagy Nap” minden mozzanata zökkenőmentes és emlékezetes legyen. A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából kötelezi el magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére fog törekedni egész életében. A házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösség, amely áldásul szolgál életünk minden más területén is.

A házasság egy életre szól – egy közös életre.

Ebből kifolyólag a házasságkötés napja különös figyelmet kap minden ember életében. Hosszú évtizedek óta életünk kiemelkedő eseménye.  Számomra legfontosabb, hogy az esküvő minden részlete a párok elképzelései szerint alakuljon. Ennek érdekében szorosan együttműködve az ifjú párral tervezzük meg azt, hogy életetek egyik legfontosabb döntésének eredménye, a közös életetek első napja a ti álmaitok szerint váljon valóra. 

A házasulandó párok – nem ritka az sem, hogy több mint egy évvel korábban – hosszasan szervezik a lakodalmat, készülnek rá testileg és lelkileg is. Kihangsúlyoznám, hogy ezért az a legszerencsésebb, ha már a szervezés legelején meg tudtok keresni, kiváló gyakorlati tanácsokkal tudlak ellátni benneteket, elmondom, milyen ötleteim vannak, kiválasztjuk azokból a nektek megfelelőt. Az ifjú pár igényét meghallgatva – ötvözve a tapasztalataimmal – ajánlok további szolgáltatókat (helyszín, zenekar, virágkötő, dekoratőr, cukrász, fotós, videós, stb.).

Tovább

Vaslóczki Roland vagyok, vőfély és ceremóniamester.

Az ifjú pár igényeinek, kéréseinek megfelelően állítom össze – velük közösen – a „nagy nap forgatókönyvét”. Ahhoz, hogy az esküvő minden részlete a lehető legjobban sikerüljön, az előkészületeknek nagy szerepe van.

Öltönyben, vőfélybottal jelenek meg. Amennyiben a menyasszony és a vőlegény óhajtja a kikérőknél versben beszélek, vacsora fogásait rigmusos versekben konferálom. A szokásokat, hagyományokat ismerem, ezek az est folyamán előtérbe helyeződnek.

A házasulandók részéről befektetett munka, a sok készülődés, szervezkedés eredményét csak egyetlen napig lehet élvezni, de amint az életben tudjuk, milyen kis dolgokon múlhat sok-sok minden, a váratlan helyzetekre is felkészülve azokat a megbeszélt kereteken belül megoldom.

Az ünnepelt pár számára a legfontosabb, hogy ezen nagyszabású esemény lebonyolítása gördülékenyen menjen, mindenki jól érezze magát, ők is és a násznép is mentesüljön mindennemű bonyodalom és felesleges teher alól.

Az általam vezetett vicces esküvői játékok mindig a násznéphez és az ifjú pár ízléséhez, igényeihez igazodnak, így garantálva a jó hangulatot. Násznépre hangolódva szeretem éberen tartani a vendégsereg figyelmét, ha kell oldom a hangulatot, odafigyelve a részletekre, hogy az egész napos program szórakoztató legyen kicsinek és nagynak egyaránt.

A sokszínűség elengedhetetlen: vőfélykedés mellett ceremóniamesterként is dolgozom.

Ceremóniamesterként a népies elemek nélkül az esküvő műsorvezetőjeként az eseményeket, programokat koordinálom az előzetesen egyeztetettek szerint. Összehangolom a szolgáltatók munkáját, irányítom a vendégeket.

Ceremóniamesterként szintén célkitűzésem levenni a terhet a vállatokról, hogy valóban csak egymásra és a vendégekre tudjatok figyelni.

Igény esetén selfie gépet is tudok biztosítani, hogy megalapozzuk az est hangulatát! Erről részletesen itt tájékozódhatsz:

Ha úgy érzed, hogy azt szeretnéd, én segítselek benneteket az esküvőtökön, akkor kérlek keress meg az elérhetőségeimen!