A házasságkötés napja különös figyelmet kap minden ember életében. Hosszú évtizedek óta életünk kiemelkedő eseménye.  Fontos, hogy felejthetetlen élmény legyen a menyasszony és a vőlegény számára, hisz értük, miattuk van, az ő életük egyik legfontosabb döntésének eredménye, a közös életük első napja.
A házasulandó párok hosszasan szervezik a lakodalmat, készülnek rá testileg-lelkileg. De az emberek túlnyomó többsége ritkán jár lakodalomba és nincs kellő ismeretük, tapasztalatuk e téren. Vagy ha többi lagziban is jártak az utóbbi időben, jól érezték magukat, de a hátterét nem látják át. Már a szervezés legelején nagyszerű tanácsokat tud adni egy magamfajta rutinos vőfély. Ezért hangsúlyozom mindig az ifjú párnak, hogy a dátum kijelölése után rögtön vőfélyt keressenek. Az ifjú pár igényét meghallgatva - ötvözve a tapasztalataimmal – tudok további szolgáltatókat ajánlani, amire a nagy napon szükség van ( helyszín, zenekar, virágkötő, dekoratőr, cukrász, fotós, videós,stb.)
A házasulandók részéről befektetett munka, a sok készülődés, szervezkedés eredményét csak egyetlen napig  lehet élvezni, és tudjuk, hogy milyen kis dolgokon múlhat az, hogy sikerül-e vidám hangulatot varázsolni. Kiemelkedő jelentőségű, hogy a fiatalokkal együtt ünneplő vendégsereg számára is a kikérő meghitt legyen, mindenkinek legyen elég inni és ennivalója, étteremben zökkenőmentesen megtalálja az ünneplő sereg az ülőhelyét, legyen a komoly szertartások után - ezt kissé feloldó - az ifjú házasokat köszöntő vicces versike, a vacsora fogásai kellő időben érkezzenek,legyen egy hagyományokat ismerő vőfély, aki levezeti a menyecsketáncot, a zenekar sokat zenéljen, legyenek a násznépet megmozgató táncos játékok és a többit talán majd személyesen…és az sem utolsó szempont, hogy aggodalom nélkül a legboldogabb napját élhesse meg az éppen házasulandó pár.
Vőfélyként az ifjú pár igényeinek, kéréseinek megfelelően állítom össze – velük közösen – a „ nagy nap forgatókönyvét” , hogy minden vendég, aki meghívást kapott a ceremóniára emlékezetes élménnyel térhessen haza. Öltönyben, vőfélybottal jelenek meg, kikérőknél versben beszélek, kitűzőt tűzetek zakómra a menyasszonnyal, vacsora fogásait rigmusos versekben konferálom. A szokásokat, hagyományokat ismerem, ezek az est folyamán előtérbe helyeződnek.

Ceremóniamesterként öltönyben azt tekintem feladatomnak, hogy a vendégeket tájékoztassam a nagy nap menetrendjéről, kimeríthetetlen játéktárammal táncos játékokra sarkalljam a násznépet.
Az ilyen modernebb lakodalomhoz báli zenekart vagy DJ-t tudok ajánlani az ifjú párnak igény szerint.
Az ország egész területén szívesen vállalom esküvők, lakodalmak vidám, igény szerinti lebonyolítását vőfélyként vagy ceremóniamesterként.

Vaslóczki Roland
www.eletreszol.hu
Tel: 30-754-83-81

Ha rangos műsort akarsz ne tétovázz hívjál
Esküvődnek nagyobb színvonalat adjál.
Ha mulat a vendég lesz majd vidám buli
Melyről szakszerűen gondoskodik Roli!
Vőfély vagyok bizony, s nem élek a mának,
Boldogságot kívánok miden ifjú párnak!